Výhody našich produktů


okamžitý výsledek

jednoduchá aplikace

šetrný k stávajícím vlasům

BIO z přírodních materiálů

jednoduše smyvatelný

diskrétní instantní pomoc


Před a po aplikaci

 

 

 

 

Proč nakupovat u nás se opravdu vyplatí ?

nejširší nabídka specifických vlasových přípravků pro řídnoucí

a jemné vlasy na jednom místě skladem


garantujeme nejnižší ceny všech produktů na trhu s prodlouženou

zárukou 30 dní na vrácení peněz


zákaznické recenze, hodnocení a fórum ke každému produktu

ulehčující výběr nejvhodnějšího produktu

on-line poradna pro použití všech nabízených produktů

a případná výměna odstínů samozřejmě zdarma

 

 

 

Náš dopravce


náš spolehlivý dopravce GLS

 

 

Platební metody


 

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně on-line; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

 

 

 

Doporučujeme


VlasyVeSpreji.cz


HusteVlasy.cz


Skinroller.cz


Derma-roller.cz

 

 

 

Zajímavé odkazy

 

 

optimalizace PageRank.cz

novinky

arr3arr3AKCE 3+1 ZdarmaPři nákupu tří zesilovačů Mane obdržíte čtvrtý přípravek zdarma. Získáte takto slevu 25% a ušetříte... arr3AKCE 2+Sealer zdarmaPři nákupu dvou kusů Mane vlasového zesilovače libovolné barvy získáte Mane vlasový sealer zdarma....

kontaktujte nás

ZÁKAZNICKÁ LINKA
Po - Pa 8:00 - 18:00hod.
469 315 147, 774 774 790

nejprodávanější

naše cena 589 Kč
skladem
naše cena 589 Kč
skladem

hodnocení

Jaký přípravek vám nejlépe vyhovuje

Mane Vlasový Zesilovač 47% Mane Vlasová Vlákna 18% Nannogen 18% Volluma 17%

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely diskuzních příspěvků a komentářů
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno / přezdívku
    • emailovou adresu
    • fotografii (pokud poskytnete přes službu třetí strany).
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 10 let a to za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek anonymizování informací o diskutujícím u vašich příspěvků (úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu), popř. na slovní žádost (dopis, email) kompletní výmaz vašich diskuzních příspěvků.
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů